واژگونی پراید پنج مصدوم و یک فوتی بجا گذاشت

۰۲ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۹:۱۸ کد : ۸۸۰ حوادث ویژه
واژگونی پراید پنج مصدوم و یک فوتی بجا گذاشت

اعزام همزمان سه تیم عملیاتی و امدادی

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ساوه گفت:
 در دومین روز سال جدید در ساعت ۱۲:۳۸ مرکز ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس شهرستان ساوه گزارشی از واژگونی یک دستگاه پراید در آزادراه ساوه-همدان نزدیک عوارضی اول دریافت می کند.
کارشناس دیسپچ بلافاصله تیم های عملیاتی اورژانس های جاده ای شهر صنعتی کاوه و سیلجرد و همچنین تیم امدادی هلال احمر را به محل حادثه اعزام می کند.
بهرام صیدی در ادامه افزود تیم های عملیاتی اورژانس بلافاصله بعد از رسیدن به محل واژگونی تریاژ اولیه و اقدامات درمانی پیش بیمارستانی را برای مصدومان این حادثه انجام می دهند.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی ساوه گفت متاسفانه یکی از سرنشینان این خودرو به علت شدت جراحات وارده در همان لحظه های اولیه حادثه در دم فوت شده بود و پنج مصدوم دیگر این حادثه تحت مراقبت های لازم توسط تیم های عملیاتی و امدادی به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل می شوند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ساوه و همچنین دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی از همشهریان و هموطنان خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و بستن کمربند ایمنی و همچنین رعایت سرعت مطمئنه سفر ایمنی را برای خود و خانواده هایشان به ارمغان آورند.

نظر شما :