۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۶ کد : ۹۳۶ حوادث ویژه

گزارش یک مورد حادثه ویژه ترافیکی

اعزام سه تیم عملیاتی و امدادی

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه
 پنجم فروردین ماه ۱۴۰۰ در ساعت ۱۱:۰۹ واحد ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس شهرستان ساوه گزارشی از واژگونی یک دستگاه خودروی پیکان در محور قدیم ساوه-همدان در سه راهی روستای ارجرود دریافت می کند.
بلافاصله تیم های عملیاتی اورژانس غرق آباد و نوبران به صحنه حادثه اعزام می شوند، به علت نیاز به رهاسازی دو تن از مصدومان این حادثه تیم امداد و نجات هلال احمر قیطانیه نیز به محل واژگونی فراخوان می شود.
متاسفانه در این حادثه یک تن از سرنشینان خودرو به علت شدت جراحات وارده در صحنه حادثه در دم فوت شده بود و شش مصدوم دیگر این تصادف بعد از تریاژ و دریافت اقدامات درمان پیش بیمارستانی برای ادامه درمان به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل می شوند.

نظر شما :