سه حادثه ترافیکی با پانزده مصدوم در کمتر از دو ساعت در محورهای مواصلاتی ساوه

۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۱ کد : ۹۴۰ حوادث ویژه
سه حادثه ترافیکی با پانزده مصدوم در کمتر از دو ساعت در محورهای مواصلاتی ساوه

اعزام هفت تیم عملیاتی و امدادی

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های  علوم پزشکی ساوه گفت:
 در هفتمین روز نوروز سال ۱۴۰۰ سه تصادف در کمتر دو ساعت در محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه رخ داده است.
و شش تیم عملیاتی اورژانس و یک تیم امدادی هلال احمر پوشش پیش بیمارستانی این حوادث را انجام داده اند.
بهرام صیدی اضافه کرد اولین برخورد در محور قدیم ساوه-سلفچگان نزدیک هریسان بین دو خودروی پراید و ساینا رخ داده است که تیم عملیاتی اورژانس شهری شماره پنج ساوه و هلال احمر آوه به محل اعزام شده است.
دومین حادثه نیز در محور جاده قدیم ساوه-همدان نزدیک روستای فستق حادث شده که دو تیم عملیاتی اورژانس نوبران آن را پوشش داده است.
و سومین حادثه در جاده یولاق نزدیک سه راهی سیلجرد بین دو دستگاه پژو ۲۰۶ و ۴۰۵ رخ داده که این حادثه نیز پنج مصدوم داشته و توسط تیم های عملیاتی اورژانس شهری شماره یک و پنج ساوه و اورژانس جاده ای سیلجرد پوشش داده شده است.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی ساوه در پایان گفت پانزده تن مصدومان این حوادث بعد از دریافت اقدامات درمان پیش بیمارستانی برای ادامه درمان همگی به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل شده اند.
صیدی از همشهریان عزیز و مسافران نوروزی خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و رعایت سرعت مطمئنه و بستن کمربند ایمنی تعطیلات بدون حادثه و  خوشی را در کنار خانواده سپری کنند.

نظر شما :